ELEKTRISCHE WAGENS NISSAN

Neem deel aan de elektrische revolutie en rijd vandaag nog met de auto van de toekomst. De pioniersreeks van 100% elektrische voertuigen van Nissan biedt topprestaties en uiterst geavanceerde technologie zodat u geniet van de rit zonder enige uitstoot te produceren.

Nieuwe Leaf

Nissan Leaf
Simply amazing

ARIYA

nissan ariya
COMING SOON!!

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?

DE MENINGEN GEVEN HET BEWIJS

Met 96% tevreden eigenaars is de Nissan LEAF de elektrische auto bij uitstek voor jou. Een overgrote meerderheid van de eigenaars van elektrische wagens, met een leven zoals het jouwe, zouden deze auto aan anderen aanbevelen.

OPLAADPUNTEN

Nissan heeft meer snelladers geïnstalleerd in Europa dan alle andere producenten samen, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over waar je je auto de volgende keer zal opladen. Ervaar het vrije leven met de Nissan LEAF.
Vind een oplaadstation

ULTIEM RIJPLEZIER

De elektrische auto's en bestelwagens van Nissan bieden u meer dan alleen maar nul procent uitstoot. Geniet van krachtig en naadloos optrekken zonder van versnelling te veranderen – en van een uitzonderlijke afwezigheid van trillingen en lawaai.

KIES VERSTANDIG

Geen uitstoot, geen compromissen. Afhankelijk van uw woonplaats, bieden Nissan elektrische voertuigen financiële voordelen zoals goedkoper onderhoud, lager parkeertarieven en het vermijden van tolheffingen in steden. Daarom is elektrisch rijden de verstandige keuze.

BOORDEVOL TECHNOLOGIE

Met NissanConnect EV hebt u de controle. Dankzij onze slimme technologie kunt u uw LEAF beheren van op uw gsm of uw computer. U kunt uw laadstatus controleren, beginnen met opladen, controleren wanneer de auto volledig opgeladen zal zijn en de airco regelen. NissanConnect EV vertelt wat uw geschatte bereik is en analyseert uw rijgedrag, waardoor ritten en opladen eenvoudig en efficiënt verlopen. Het vertelt u zelfs waar u uw auto hebt geparkeerd.

RIJD VERDER MET ENERGIEBESPARENDE TECHNOLOGIE

Uw Nissan elektrische auto heeft verschillende rijmodi, opladen van op afstand en u kunt de airco instellen nog voor u instapt. Zo kunt u uw rijbereik beheren en maximaliseren.

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud