NISSAN X-TRAIL

VOOR DE AVONTUURLIJKE FAMILIE

Deel de vreugde van het gezinsleven in een grotere en opvallendere SUV met alles wat u nodig hebt: solide mogelijkheden, een gespierde stijl, technologie van topniveau en alle comfort en flexibiliteit voor avonturen vol actie met uw familie.

Gemaakt voor avontuur

De Nissan X-TRAIL SUV is uitermate geschikt voor gezinsuitstapjes. Dit dankzij het nieuwe design, de sportieve look en het kwalitatief hoogwaardige interieur en eersteklas technologie.

Een gespierde sierlijke stijl

De vloeiende en dynamische lijn, zorgt samen met de nieuwe koplampen en 19" lichtmetalen velgen voor een gespierd, maar toch sierlijk uiterlijk.

Nissan X-Trail premium technologie

U beschikt over u alle rij-informatie en routebeschrijvingen via het 5" kleuren TFT-display dat centraal in het dashboard geïntegreerd is. Maar de meest recente technologische ontwikkeling is NissanConnect. Dit is een integratie tussen uw Smartphone en uw Nissan, aan de hand van nieuwe, intuïtievere app-achtige graphics krijgt u rechtstreeks toegang tot uw muziek, Facebook-tijdlijn, tweets en tips van TripAdvisor. Onze adviseur helpt u graag bij het opzetten van de koppeling tussen uw telefoon en uw nieuwe wagen.

Een feest voor het oor

De samenwerking tussen Nissan en het premium Bose® audiosysteem zorgt voor een unieke muziekbeleving, zowel voor- als achterin. Met acht luidsprekers vult het de Nissan X-TRAIL immers met diepe maar kraakheldere klanken. Ervaar het fenomenale geluid zelf in onze showroom.

Ook uw passagiers genieten mee

Het elektrisch bedienbaar panoramisch open dak met zonnewering opent helemaal tot aan de achterste stoelen, zodat iedereen van het prachtige uitzicht kan genieten.

Rij fluisterstil door de wind

Geavanceerde aerodynamische panelen rond de stijlen en een lage carrosserie maken uw rit stiller en zorgen voor minder brandstofverbruik. Zo is ook de Active Grille Shutters een Nissan-innovatie, deze shutters passen zich onderweg automatisch aan en maken uw X-TRAIL nog aerodynamischer. Van zodra de correcte motortemperatuur bereikt is dan sluiten de kappen, zodat de luchttoevoer in het motorgedeelte wordt verminderd. Dit verlaagt de weerstand en zorgt voor brandstofbesparing.

Intelligente assistentiesystemen

U kan uw -Nissan X-TRAIL voorzien van vele handige opties: van achteruitparkeren, automatische parkeersystemen, verkeersbordherkenning, rijbaanassistentie tot een intelligente 360° view met behulp van vier camera’s.

Premium op het juiste niveau

De kwaliteit van het interieur van de Nissan X-TRAIL is hoogwaardig en verfijnd, maar geeft een ontspannen en strakke indruk. Zo zijn de Z-Flex stoelen buitengewoon comfortabele en op gewichtloosheid geïnspireerde stoelen, met kussens die zich aanpassen aan uw unieke drukpunten.

Besparen wordt gemakkelijker

De Xtronic-automaat, met de elektronisch bestuurde Continu Variabele Transmissie (CVT) van Nissan, levert een naadloze golf van vermogen door de vaste ratio's van de versnellingen te elimineren. Er is ook een nieuwe ‘ECO’-modus die uw besparing verhoogt met een simpele druk op de knop.

Intuïtieve en intelligente vierwielaandrijving

De Nissan X-TRAIL kan zich 30 keer sneller aanpassen aan veranderende omstandigheden dan u met uw ogen kunt knipperen. Regen of sneeuw, het systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben.

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan-kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Ons aanbod stockwagens NISSAN X-TRAIL

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud