Nissan Micra

NISSAN MICRA

DE HANDIGE EN ERG ZUINIGE 5-DEURS HATCHBACK

Op zoek naar een nieuwe compacte stadswagen?

Dan bent u bij de Nissan MICRA aan het juiste adres. De MICRA heeft een lengte van minder dan 4 meter en een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. De MICRA is compact van buiten, ruim van binnen. Kortom, een compacte high-tech auto met een strak design. Met een gemiddeld verbruik van slechts 3,2 liter, uw perfecte wagen voor de stad. Geniet tijdens uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.

Veelzijdig met een persoonlijke touch

Net als de JUKE, kan de MICRA ook door u gepersonaliseerd worden met exterieur- en interieurpakketten. Kies uw favoriete velgen, spiegelkappen, kleuraccenten, autostickers en nog veel meer, helemaal naar uw smaak. Voeg accessoires toe die bij uw levensstijl passen en maak uw Nissan MICRA uniek.

Klein, maar boordevol technologie

De stad zit vol verrassingen, dus is het zaak om goed voorbereid de weg op te gaan. De ondersteunende functies van Nissan Intelligent Mobility houden constant alles in de gaten, staan klaar om in te grijpen en helpen u om een stapje voor te blijven. Zo kan de Nissan voorzien worden van Intelligent Lane Intervention, noodremassistentie, High Beam Assist, dodehoekwaarschuwing, … alles om veilig onderweg te zijn.

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Ons aanbod stockwagens NISSAN MICRA

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud
Privacybeleid Cookiebeleid Algemene voorwaarden