GARAGE DE WITTE BLIJFT VLOT BEREIKBAAR

Er zijn wegenwerken in St-Gillis-Waas. We blijven echter vlot bereikbaar. Kom je vanuit St-Gillis-Waas centrum, of vanuit Sint-Niklaas? Dan moet je even omrijden. Zet best Google Maps of Waze op. VRAGEN HIEROVER? BEL ONS OP 03/707.09.36. Een plannetje kan je hier bekijken.

CONTACTEER ONS

Nissan, da’s De Witte, reeds 45 jaar, en nu ook Isuzu, Maxus en Ligier!

Ons familiebedrijf heeft een zeer ervaren en gemotiveerd team, waardoor we je als geen ander het perfecte advies geven bij de aankoop en onderhoud of herstelling van je wagen, zelfs over financiering en verzekering.

Je kan bij ons niet alleen terecht voor de beste koop in nieuwe Nissans, maar ook voor een goeie en betaalbare tweedehandswagens van alle merken. Wij zetten ook volop in op de elektrische wagens, waarin Nissan een uniek gamma heeft. Zo beschikken we over een elektrische snellader aan onze garage.

Onderhoud, herstellingen, banden, aircoservice kan je in ons atelier en carrosserie laten doen. Dank zij onze flexibele openingsuren kan je je dag maximaal plannen.

Voor zakelijke klanten is er onze fleetafdeling, en het ruime aanbod aan lichte vrachten en bedrijfswagens van Nissan, pickups Isuzu en elektrische bestelwagens van Maxus. Garage De Witte is bovendien gespecialiseerd in de uitbouw van lichte vrachten.

Voor optimalisatie van ons aanbod zijn we sedert 2021 ook verdeler van Isuzu en sinds 2022 van Maxus en Ligier.

We hopen je de komende jaren verder van dienst te kunnen zijn.

Vanwege het ganse De Witte-team,
Caroline en Peter, bestuurders

Nissan Garage De Witte St-Gillis-Waas

NISSAN, ISUZU, MAXUS & LIGIER GARAGE DE WITTE

Sint-Niklaasstraat 92
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: 03/707.09.36
Email: info@garagedewitte.be
BTW: BE0466973440

Openingsuren

Receptie
Ma: 8:30-12 - 13-18:30
Di - Vr: 8-12 - 13-18:30
Zat: 8:30 - 12u
 
Verkoop
Ma - Vr: 8:30-12 - 13-18:30
Zat: 8:30-12 - 13-17u
IN JANUARI ZIJN WE OOK OPEN OP ZONDAG (10-17u)


Nissan & Isuzu Garage De Witte is gelegen te Sint-Gillis-Waas (dicht tegen Sint-Niklaas), en is zeer makkelijk bereikbaar vanuit de regio's Gent en Antwerpen. We zijn gelegen op 5 minuten van de afrit op de E-34 tussen Antwerpen en Brugge, en ook via de E-17 Antwerpen-Gent ben je snel bij ons.Vragen? Neem contact op via onderstaand formulier! We antwoorden u zo snel mogelijk.
Garage De Witte respecteert uw privacy. Meer info
Deze informatie is nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken. Uw gegevens zullen niet voor marketingdoeleinden worden gebruikt, tenzij u anders heeft aangegeven bij Garage De Witte.

garage de witte, da's Nissan, Maxus, isuzu en Ligier in het Waasland
garage de witte, da's Nissan, Maxus, isuzu en Ligier in het Waasland
Privacybeleid Cookiebeleid Algemene voorwaarden