TIJDENS ONZE KLANTENWEEK - 10-20 SEPTEMBER - LEGGEN WE U DUBBEL EN DIK IN DE WATTEN

Iedereen welkom, met of zonder afspraak! Wilt u niet wachten? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke ontvangst, waarbij we ruim de tijd nemen om al uw wensen in te vullen. Afspraken zijn mogelijk elke dag van 8u30 tem 18u30, ook op zondag 13 en 20 september.

We ontvangen u in stijl, met lekkere hapjes en drankjes

Maak kennis met ons ruime gamma personenwagens,bestelwagens en 2dehands

Mooie extra kortingen ter plaatse op ons volledige gamma

OOK OPEN OP ZONDAG 13 EN 20 SEPTEMBER

MAAK EEN AFSPRAAK TIJDENS ONZE KLANTENWEEK

Wil u langkomen om een wagen te bekijken of te kopen? Een afspraak maken vooraf moet niet, maar is wel aangewezen, dan kunnen we in alle rust en veiligheid tijd voor u maken, en hoeft u niet te wachten. Maak eenvoudig een afspraak op info@garagedewitte.be of bel even op 03/707.09.36

CONTACTEER ONS

Aanmelden als nieuwe klant | Afspraak onderhoud maken | Proefrit reserveren | Inschrijven nieuwsbrief
Nissan, da’s De Witte, reeds 45 jaar!

Ons familiebedrijf heeft een zeer ervaren en gemotiveerd team, waardoor we je als geen ander het perfecte advies geven bij de aankoop en onderhoud of herstelling van je wagen, zelfs over financiering en verzekering.

Je kan bij ons niet alleen terecht voor de beste koop in nieuwe Nissans, maar ook voor een goeie en betaalbare tweedehandswagens van alle merken. Wij zetten ook volop in op de elektrische wagens, waarin Nissan een uniek gamma heeft. Zo beschikken we over een elektrische snellader aan onze garage.

Onderhoud, herstellingen, banden, aircoservice kan je in ons atelier en carrosserie laten doen. Dank zij onze flexibele openingsuren kan je je dag maximaal plannen.

Voor zakelijke klanten is er onze fleetafdeling, en het ruime aanbod aan lichte vrachten en bedrijfswagens van Nissan. Garage De Witte is bovendien gespecialiseerd in de uitbouw van lichte vrachten.

We hopen je de komende jaren verder van dienst te kunnen zijn.

Vanwege het ganse De Witte-team,
Caroline en Peter, bestuurders

Nissan Garage De Witte St-Gillis-Waas

NISSAN GARAGE DE WITTE

Sint-Niklaasstraat 92
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: 03/707.09.36
Email: info@garagedewitte.be
BTW: BE0466973440
FSMA: 0466973440

Nissan Garage De Witte is gelegen te Sint-Gillis-Waas (dicht tegen Sint-Niklaas), en is zeer makkelijk bereikbaar vanuit de regio's Gent en Antwerpen. We zijn gelegen op 5 minuten van de afrit op de E-34 tussen Antwerpen en Brugge, en ook via de E-17 Antwerpen-Gent ben je snel bij ons.

Openingsuren

Receptie
Ma: 8:30-12 - 13-18:30
Di - Vr: 8-12 - 13-18:30
Zat: 8:30 - 12u
 
Verkoop
Ma - Vr: 8:30-12 - 13-18:30
Zat: 8:30-12 - 13-17u
Vragen? Neem contact op via onderstaand formulier! We antwoorden u zo snel mogelijk.
Garage De Witte respecteert je privacy. Meer info
Deze informatie is nodig om uw aanvraag te kunnen verwerken. Uw gegevens zullen niet voor marketingdoeleinden worden gebruikt, tenzij u anders heeft aangegeven bij Garage De Witte.