Ligier en Microcar brommobielen
Ligier en Microcar brommobielen

BROMMOBIELEN OF AUTO ZONDER AUTORIJBEWIJS VAN LIGIER & MICROCAR

Een brom wat? Een brommobiel. Een auto die beperkt is in snelheid (tot 45/u), maar waar je kan mee rijden zonder autorijbewijs (enkel met bromfietsrijbewijs of AM-rijbewijs): uitermate geschikt voor de oudere generatie, of gewoon als tweede auto voor korte afstanden. 16 tot 18 jarigen mogen hier ook al mee rijden (met bromfietsrijbewijs). Deze wagens zijn ook de oplossing voor mensen die door omstandigheden geen autorijbewijs hebben of niet meer hebben. Vanaf 63 jaar oud moet je zelfs geen rijbewijs hebben om er mee te rijden. Ze worden vaak ook 'auto's zonder rijbewijs', '45 km auto's' of zelfs 'miniautos' genoemd.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BROMMOBIEL?

Een brommobiel heeft tal van voordelen: geen wegentaksen, geen autokeuring en overal heel makkelijk parkeren, echt ideaal voor in de stad.

Een brommobiel zit ook veel comfortabeler en droger dan een scooter, fiets of het openbaar vervoer. Je kan één persoon comfortabel meevoeren, en je hebt echt een ruime koffer!

BROMMOBIELEN BIJ GARAGE DE WITTE

Als verdeler voor het Waasland verdelen we de modellen van Ligier en van Microcar, dus voor de mensen van gans het Waasland, of je nu uit Sint-Niklaas, Stekene, Beveren, Lokeren bent, maar we hebben evengoed klanten uit Antwerpen en Gent. De miniautos van Ligier zijn stuk voor stuk mooie wagentjes die heel goed uitgerust zijn: opties als achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, airco, lederen bekleding en meer. Naast verkoop doen we ook onderhoud en herstellingen voor brommobielen alle merken, ook Aixam.

Kom eens een proefrit maken en overtuig jezelf!

DE ELEKTRISCHE BROMMOBIEL

Ligier de Myli, de elektrische brommobiel, beschikbaar in 4 uitvoeringen, en met een hele mooie actieradius. Bij Garage De Witte, vanaf € 13.995. Ook beschikbaar in diesel versie aan € 11.695.
100% elektrisch | Duurzame mobiliteitsoplossing | Laden bij een laadpaal óf het normale stopcontact | Geen uitstoot | Perfect stille rit | Voorzien van alle modern comfort, voor 2 personen, en met een ruime koffer

EEN BROMMOBIEL LEASEN

Een brommobiel kan je ook leasen: je betaalt een vast maandelijks bedrag (inclusief onderhoud, verzekering). Je betaalt enkel nog de brandstofkost. Contacteer ons voor meer info.

ONZE BROMMOBIEL MODELLEN:

Ligier Myli elektrische brommobiel

Ligier Myli

De Ligier Myli is dé elektrische brommobiel. Luxueus afgewerkt, beschikbaar in 4 versies en 3 batterijkpakketten. Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs. Ben je geboren voor 14 februari 1961? Dan heb je helemaal geen rijbewijs nodig! Binnen en buiten de bebouwde kom, maximaal 45 kilometer per uur.

100% elektrisch, opladen kan aan gewoon stopcontact. Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Rijbereik tot 192 km
V.a. € 13.995 - private lease mogelijk
V.a. € 11.695 - in diesel versie

Ligier JS50 brommobiel

Ligier JS 50

De Ligier JS50C bewijst dat een mooi design en comfortabel rijgedrag goed samengaan. Deze brommobiel is eigentijds en sportief, met een lage tildrempel, hoge zit en rijke uitrusting. Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs. Ben je geboren voor 14 februari 1961? Dan heb je helemaal geen rijbewijs nodig! Binnen en buiten de bebouwde kom, maximaal 45 kilometer per uur.

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Sport & Sport Ultimate
V.a. € 17.395 - private lease mogelijk
Ligier JS60 brommobiel

Ligier JS 60

De SUV onder de brommobielen

Deze nieuwkomer in het gamma van Ligier is dé premium SUV onder de brommobielen. Hoge zit, lage tildrempel, riante uitrusting. Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs (personen geboren voor 14 februari 1961 hebben geen rjibewijs nodig). Met een snelheid tot 45 kilometer per uur, binnen en buiten de bebouwde kom.

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Chic & Sport Ultimate
Vanaf € 18.605 - private lease mogelijk
Microcar Due brommobiel

Microcar Due

De slimme stadswagen

deze beschikt over grote deuren die makkelijk toegang bieden. Alles onder handbereik op het dashboard. Een uitrusting waarbij het je aan niets ontbreekt. En deze heeft kleinste draaicirkel in zijn klasse. De Microcar Dué is de stadsauto die alles heeft! Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs (personen geboren voor 14 februari 1961 hebben geen rjibewijs nodig).

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Initial & Must
Vanaf € 12.500 - private lease mogelijk


Alle modellen, details en prijzen op www.ligier.be

LIGIER OF MICROCAR BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Ons aanbod stockwagens LIGIER & MICROCAR

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Alle info over Ligier op ligier.com

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud
Privacybeleid Cookiebeleid Algemene voorwaarden