maxus bestelwagens<

MAXUS 100% ELEKTRISCHE BESTELWAGENS

Economie en ecologie gaan zeker samen: Maxus neemt het voortouw met 100% elektrische, wendbare, ruime en praktische bestelwagens. Deze bestelwagens zijn heel een heel verstandige investering: ze zijn immers onderhoudsvriendelijk en hebben een heel goede TCO, minstens vergelijkbaar met bestelwagens op brandstof. Geen CO² uitstoot, geen fossiele brandstoffen, en een stille motor.

Al heel wat bedrijven, zelfstandigen en overheidsinstellingen hebben een Maxus geïntegreerd in hun wagenpark. Ben jij de volgende om de stap te zetten naar milieuvriendelijk transport op kortere afstanden? Kom eens proefrijden met deze 100% elektrische bestelwagens, je zal meteen overtuigd zijn! We geven je meteen alle details mee van totale kost over 4-5 jaar, autonomie, rijbereik en laadvermogen.

FISCAAL INTERESSANT

Een 100% elektrische wagen is fiscaal zeer interessant: je betaalt geen BIV, en geen wegentaks, en zowel de wagen als de elektriciteit zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Tussen 2023 en 2026 wordt trouwens de fiscale aftrekbaarheid van niet-elektrsiche wagens afgebouwd.

GARANTIE OP JE ELEKTRISCHE BESTELWAGEN

Op je nieuwe Maxus krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de batterij.

MAXUS IN HET WAASLAND

Je kan een Maxus gewoon aankopen, of leasen: alle maandelijkse kosten inbegrepen, aan één vast bedrag. Garage De Witte is sinds 2022 verdeler voor Maxus voor het Waasland. Zo bedienen we bedrijven, zelfstandigen en overheden uit de regio Waasland en de haven van Antwerpen, die hun wagenpark groener willen maken.

ONZE MAXUS MODELLEN

eDeliver3

De eDeliver3 is in twee lengtes verkrijgbaar: de compacte versie heeft een laadruimte van 218 cm en de lange versie heeft een laadlengte van 277 cm.

Tot 371 km rijbereik (WLTP)*
Ook beschikbaar als chassis cabine
Tot 930 KG laadvermogen | Tot 1025 KG trekvermogen met geremde aanhanger | Tot 6,3 M³ laadvolume
5 jaar garantie**
*volgens de WLTP stadscyclus **(bumper to bumper en max. 100.000 km)

eDeliver9

De L2H2-versie heeft een laadruimte van 9,7 m3. De L3H2-versie heeft een laadruimte van 11 m3. Er is ook een L3H3 met een verhoogd dak.

Tot 353 km rijbereik (WLTP)
3 batterijvarianten: 52, 72, 89 kWh
Tot 1350 KG laadvermogen | Tot 12,5 M³ laadvolume
5 jaar garantie**
*volgens de WLTP stadscyclus **(bumper to bumper en max. 100.000 km)


MAXUS BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Ons aanbod stockwagens MAXUS

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud