Nissan Juke

DE NISSAN JUKE 2018

DE COMPACTE CROSSOVER VOL KARAKTER EN TECHNOLOGIE

De Nissan JUKE is geen gewone crossover – het is een compacte crossover met een sportieve uitstraling. Met achterlichten die zijn geïnspireerd op de krachtige 370Z, een strak vormgegeven motorkap en gespierde lijnen is dit absoluut geen alledaagse auto. Het combineert de uitstraling van een 2-deurs sportauto met het praktische gemak van een 4-deurs SUV. De Nissan JUKE biedt u het beste van beide werelden.

Uw Juke. Uw manier.

Met de Design Studio kunt u uw Nissan JUKE crossover aanpassen met behulp van een verschillende personalisatiepakketten. Voeg uw persoonlijke smaak toe aan de Nissan JUKE: kies uw favoriete kleur qua interieurbekleding, sier- en stootstrips, de 18 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer. Maak van uw compacte Nissan crossover uw persoonlijke droomauto.

Tal van briljante opties

De Nissan JUKE is uitgerust voor 100% rijplezier dankzij het 360° BOSE® Personal®-geluidssysteem dat uw hele auto vult met de meest prachtige klanken, slimme technologie en briljante opties voor personalisatie. Zowel het exterieur als het interieur stijgen naar ongekende hoogten dankzij nieuwe, stijlvolle kleurcombinaties en packs waarmee u uw unieke karakter volledig tot uitdrukking kunt brengen.
De hoogwaardige uitstraling wordt versterkt door nieuwe elementen, zoals zwarte koplampringen, zwarte indicatoren op de buitenspiegels, een zwarte grille en LED-mistlampen aan de voorzijde.

Dynamic Control System: meteen in de juiste stemming

De JUKE laat u met één druk op de knop het rijden totaal anders beleven. Wat uw stemming ook is, de Nissan JUKE speelt erop in. Deze functie heet het Nissan Dynamic Control System (NDCS). Via drie intuïtieve besturingselementen kunt u de besturing en gaskleprespons afstemmen op uw stemming. Met het Dynamic Control System kunt u ook de automatische airconditioning instellen.

All-Mode 4X4-I® met Torque vectoring

In tegenstelling tot de traditionele vierwielaandrijving, regelt het systeem het vermogen ook tussen de voor- en achterwielen. De uitvoeringen van de Nissan JUKE die zijn uitgerust met de slimme All-Mode 4x4-i®, verdelen de kracht aan de achterkant ook van links naar rechts. Dit systeem heet Torque Vectoring en zorgt ervoor dat als u een scherpe bocht neemt, het vermogen van de achterwielen automatisch met dit multi-sensor systeem geregeld wordt. Hierdoor kunt u uw koers nauwkeuriger aanhouden en na de bocht sneller accelereren.

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Nissan Juke N-Line

nissan Juke N-Line

Ons aanbod stockwagens NISSAN JUKE

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud