nieuwste nissan ARIYA

DE NISSAN ARIYA

De sensatie van een nieuwe manier van rijden

De nieuwe elektrische crossover van Nissan . Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

FUTURISTISCH DESIGN

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Het is geen cockpit, maar een leefruimte

Stap in. ARIYA biedt u de ruimte om te ademen en ontspannen in een verrassend open ontwerp. U kunt bovendien de middenconsole nog iets verder naar achteren schuiven. De vlakke vloer draagt bij aan het vrije gevoel terwijl de zachte verlichting een serene sfeer creëert(¹).

Ervaar een nieuwe manier van rijden

Breng een dag door in het leven van de Nissan ARIYA. Beleef de opwinding en het vertrouwde gevoel van controle.

Onverwachte sensatie

Met twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt.

Ons aanbod stockwagens NISSAN ARIYA

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud
Privacybeleid Cookiebeleid Algemene voorwaarden