Nissan Qashqai

NISSAN QASHQAI

's WERELDS FAVORIETE SUV ZIET ER BETER UIT DAN OOIT

Stijlvol design en premium afwerking

Deze nieuwste generatie van de Nissan QASHQAI crossover heeft nog meer premium karakter en design gekregen. Dankzij de stijlaanpassingen zoals het vernieuwde design van de motorkap, een robuuste grill tot aan luxueuze nieuwe stoelen heeft de QASHQAI nu een klassevolle afwerking. Hij combineert zijn indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit.

Stap over naar een nieuw tijdperk dankzij Nissan Intelligent Mobility.

U beschikt over u alle rij-informatie via het 5" kleuren TFT-display dat centraal in het dashboard geïntegreerd is. Maar de meest recente technologische ontwikkeling is NissanConnect. NissanConnect is een integratie tussen uw Smartphone en uw Nissan, aan de hand van nieuwe, intuïtievere app-achtige graphics krijgt u rechtstreeks toegang tot uw muziek, Facebook-tijdlijn, tweets en tips van TripAdvisor. Onze adviseur helpt u graag bij het opzetten van de koppeling tussen uw telefoon en uw nieuwe wagen.

Comfortabel interieur

Elk detail in de Nissan QASHQAI heeft een premium behandeling gekregen, van de nieuwe voorstoelen met sportdesign en geïntegreerde hoofdsteunen inclusief geheugenfunctie voor twee personen in de bestuurdersstoel tot aan het onthouden van de stand van de buitenspiegels.

De stilste in zijn klasse

De Nissan QASHQAI is zo beweeglijk en responsief, zo comfortabel in de besturing dat uw rit even stimulerend als ontspannend is: stil, soepel en toch veilig.

Een feest voor het oor

De samenwerking tussen Nissan en het premium Bose® audiosysteem zorgt voor een unieke muziekbeleving, zowel voor- als achterin. Met acht luidsprekers vult het de Nissan QASHQAI immers met diepe maar kraakheldere klanken. Ervaar het fenomenale geluid zelf in onze showroom.

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Ons aanbod stockwagens NISSAN QASHQAI

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud