Nissan NV 400 bestelwagen
Nissan NV 400 bestelwagen

DE NISSAN NV400: DE BESTELWAGEN VOOR ALLE BEHOEFTEN

Op zoek naar een Nissan bestelwagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan's bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bestelwagen.

Garage De Witte is gespecialiseerd in de uitbouw van lichte vrachten: een extra deur, een laadklep, een versterkte vloer of chassis. Bekijk hier tientallen voorbeelden en mogelijkheden , gerealiseerd door garage de Witte.

5 JAAR / 160.000 KM FABRIEKSGARANTIE

Nissan belooft voor uw auto te zorgen gedurende 5 volledige jaren/160.000 kilometer, afhankelijk van wat uw auto eerst bereikt, omdat zelfs de sterksten af en toe wat zorg nodig hebben.
- 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
- 5 jaar spuitwerkgarantie op de carrosserielak
- 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van NISSAN
- 5 jaar pechverhelping onderweg
- 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV250
- Volledig overdraagbaar

VIND UW PERFECTE BESTELWAGEN HIER

Gesloten laadbak, Chassis cabine of Kipper - wij hebben een kant-en-klare Nissan NV400 voor elk gebruiksdoel. Kies uw wielbasis, lengte, hoogte, laadvermogen en motor voor uw perfecte bestelwagen.

VOLOP LAADRUIMTE

De Nissan NV400 gesloten bestelwagen kan een lading van maximaal 17 m³ (dat is maximaal vijf europallets) vervoeren, of 20 m³ in de uitvoering als box. Dankzij de lage vloer en de wijd openslaande deuren kunnen ladingen tot maximaal 4,4 m in lengte probleemloos worden geladen.

BETROUWBAARHEID EN LAGE GEBRUIKSKOSTEN VAN NISSAN MINDER SERVICE-INTERVALLEN, MEER TIJD OP DE WEG

De Nissan NV400 bestelwagen is goed voor uw portemonnee, met lage gebruikskosten. Er is een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km en er wordt gebruikgemaakt van verlengde service-intervallen. Met twee jaar of maximaal 30.000 km tussen olie- en filterverversingen, en de legendarische kwaliteitsnormen van Nissan, brengt uw Nissan NV400 zo veel mogelijk tijd op de weg door.

COMFORTABEL EN RUIM RUST NA HARD WERKEN

De cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, met een uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte, en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand.

NV400 BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ons aanbod stockwagens NISSAN NV400

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud