Nissan NV 300 bestelwagen
Nissan NV 300 bestelwagen

DE NISSAN NV300 BESTELWAGEN

Kies uw nieuwe Nissan NV300: Van, Dubbele Cabine of Combi. Iedere uitvoering van de NV300 heeft andere opties, maar ze bieden allemaal flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt.

Garage De Witte is gespecialiseerd in de uitbouw van lichte vrachten: een extra deur, een laadklep, een versterkte vloer of chassis. Bekijk hier tientallen voorbeelden en mogelijkheden , gerealiseerd door garage de Witte.

5 JAAR / 160.000 KM FABRIEKSGARANTIE

Nissan belooft voor uw auto te zorgen gedurende 5 volledige jaren/160.000 kilometer, afhankelijk van wat uw auto eerst bereikt, omdat zelfs de sterksten af en toe wat zorg nodig hebben.
- 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
- 5 jaar spuitwerkgarantie op de carrosserielak
- 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van NISSAN
- 5 jaar pechverhelping onderweg
- 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV250
- Volledig overdraagbaar

NV300 VAN: KAN GROTE LADINGEN AAN

De NV300 Van is een behendig, ruim en een betrouwbaar werkpaard. Hij biedt u veel laadruimte en een middelgrote draaicirkel waardoor u handig kunt manoeuvreren en is zowel praktisch voor in de stad en rijdt ontspannen op de snelweg.

NV300 DUBBELE CABINE: KLAAR VOOR ALLES

De NV300 Dubbele Cabine is dé oplossing voor flexibel werken. Uw collega's kunnen er makkelijk in en uit stappen dankzij de twee zijschuifdeuren en comfortabel van en naar het werk reizen. Hij is beschikbaar in twee lengtes, waardoor er genoeg ruimte is voor uw collega's en er tot wel 4 m³ aan laadruimte is.

NV300 COMBI: LAAT DE BESTE INDRUK ACHTER

De slimme, ruime en comfortabele Combi zal uw passagiers versteld doen staan op weg naar het vliegveld, de wedstrijd, in de stad of op de snelweg.

BESCHIKBARE VERSIES

De NV300 is beschikbaar in verschillende versies: Visia, Acenta, Optima.

NV300 BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!Nissan NV 300 bestelwagen

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ons aanbod stockwagens NISSAN NV300

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud