Nissan NT400 bestelwagen

DE NISSAN NT400: EEN COMPACTE MAAR RUIME VRACHTWAGEN

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk, 136 pk en 145 pk. U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden.

Garage De Witte is gespecialiseerd in de uitbouw van lichte vrachten: een extra deur, een laadklep, een versterkte vloer of chassis. Bekijk hier tientallen voorbeelden en mogelijkheden , gerealiseerd door garage de Witte.

5 JAAR / 160.000 KM FABRIEKSGARANTIE

Nissan belooft voor uw auto te zorgen gedurende 5 volledige jaren/160.000 kilometer, afhankelijk van wat uw auto eerst bereikt, omdat zelfs de sterksten af en toe wat zorg nodig hebben.
- 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
- 5 jaar spuitwerkgarantie op de carrosserielak
- 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires van NISSAN
- 5 jaar pechverhelping onderweg
- 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan NV250
- Volledig overdraagbaar

GEBOUWD VOOR ZWAAR WERK

Gebouwd op een robuust ladderchassis en met een achteras met bladvering beschikt de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak over de betrouwbaarheid die u van Nissan verwacht. En voor zware ladingen hebben de 3,5 ton, 3,5 ton HD en 4,5 chassis met dubbele achterwielen.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is verkrijgbaar in vier verschillende GVW's (bruto voertuiggewicht), drie variaties in wielbasis en enkele of dubbele achterwielen. Voor maximale flexibiliteit wordt de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak met een enkele cabine of met ruime dubbele cabine met zes zitplaatsen geleverd. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk, 136 pk en 145 pk.

GEMAKKELIJK TE MANOEUVREREN

Het kantelcabine-design geeft de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak de maximale laadlengte in relatie tot de totale lengte, en superieure wendbaarheid. Met een draaicirkel van slechts 9,6 meter en stuurbekrachtiging krijgt u het vertrouwen om op elke plek te manoeuvreren.

NT400 BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Ons aanbod stockwagens NISSAN NT400

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud