Nissan Navara

NISSAN NAVARA

KRACHTIG ALS ALTIJD EN SLIMMER DAN OOIT.

Wat u ook doet en waar u ook naartoe gaat, de Nissan NAVARA is de perfecte pick-up voor werk en plezier. De twin-turbo- of turbodieselmotor biedt krachtige prestaties met hoge brandstofefficiƫntie.

Er zijn drie rij-instellingen: hoge vierwielaandrijving voor licht onverharde wegen, lage vierwielaandrijving voor zwaar onverharde ondergrond en tweewielaandrijving voor op het asfalt. Het stevige chassis en de unieke vijf-link achterwielophanging zorgen voor betere besturing waardoor elke rit soepel verloopt. De primus van de klas heeft een trekvermogen van maar liefst 3,5 ton. Tel daar het laadvermogen van 1 ton en het innovatieve C-channel montagesysteem bij op en u kunt met een gerust hart zowat alles wat u nodig heeft overal mee naartoe nemen.

Nieuwe generatie 4x4 pick-up: robuust en slim

De Nissan NAVARA 4x4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiƫnte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NAVARA 4x4 is een slimme bedrijfswagen, alsook een veelzijdig werkpaard en uw comfortabele reispartner, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse.

En wij hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van de NAVARA dat het de enige pick-up op de markt is met 5 jaar/160.000 km standaard fabrieksgarantie.

Dit is veel meer dan een garantie, deze houdt in:

  • 5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper
  • 5 jaar garantie op het spuitwerk - dekt de carrosserielak
  • 5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires
  • 5 jaar pechhulp onderweg - dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt door de constructeurswaarborg zoals een lekke band, verloren sleutels of het tanken van de verkeerde brandstof.
  • 12 jaar garantie tegen corrosie voor de Nissan Navara
  • Volledig overdraagbaar
  • En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km voor de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust, maar profiteert u ook van lage gebruikskosten

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan-kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Ons aanbod stockwagens NISSAN NAVARA