Nissan Leaf

NIEUWE LEAF ZERO EMISSION

EENVOUDIGWEG VERBLUFFEND ÉN ECOLOGISCH.

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische wagen op de weg.

E-pedal: voel de kracht van pure prestaties

Versnellen, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, aangenaam en geeft u ook nog eens meer controle.

Nissan Intelligent Mobility: bereid u voor op iets nieuws

Nissan Intelligent Mobility transformeert de relatie tussen u en uw wagen. Met een breed scala aan Nissan Intelligent Mobility-functies tovert de nieuwe Nissan LEAF uw alledaagse ritten om tot een sensatie.

Zero emission

De nieuwe Nissan LEAF stoot geen CO₂ uit. Tijdens het gebruik is het daarom een emissievrij voertuig, hoewel de bijdrage aan een schoner milieu uiteraard afhangt van de vorm van elektriciteit waarop de motor draait (dit varieert per land en energieleverancier). Het opladen van de nieuwe Nissan LEAF gaat nu nog sneller en makkelijker en dankzij zijn nieuwe batterij. Met een hogere capaciteit komt u met één oplaadbeurt verder dan ooit tevoren, tot maar liefst 415 kilometer.

De voordelen van elektrisch rijden zijn legio

Stap over op een 100% elektrische auto en ruil de benzine in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. De nieuwe Nissan LEAF is trouwens een erg ruime gezinsauto.

70 jaar ervaring

Met 70 jaar EV-expertise van Nissan als basis is het eerste 100% elektrische voertuig ter wereld uitgegroeid tot een icoon van geavanceerd eco-design en technologie. Met meer dan 3,6 miljard kilometer op de teller zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze wagen succesvol beproefd door de voorlopers onder bestuurders over de hele wereld. En nu bent u aan de beurt.

De gebruikskosten zijn lager

Elektriciteit is een pak goedkoper dan brandstof en met de nieuwe Nissan LEAF hoeft u nooit meer olie te vervangen, de motor af te laten stellen of emissietesten te doorlopen. Zo bespaar u op uw dagelijkse kosten. Met talloze overheidssubsidies en belastingvoordelen moet u niet langer twijfelen om de overstap te maken.

Steeds meer oplaadinfrastructuur

Het is sneller en gemakkelijker dan ooit om uw nieuwe Nissan LEAF onderweg op te laden. Er bestaan al duizenden CHAdeMO-snellaadstations, niveau 2-oplaadpunten en iedere dag komen er nieuwe openbare oplaadstations bij.

Zorgeloos onderweg

Elke nieuwe Nissan LEAF valt onder de voorwaarden van de Beperkte Garantie voor Nieuwe Voertuigen. Deze omvat een basisdekking van 36 maanden of 60.000 kilometer*; een dekking voor het aandrijvings- en elektrische systeem van 60 maanden of 100.000 kilometer* en een dekking voor de lithium-ion-accu van 96 maanden of 160.000 kilometer*.

Sensationeel design

Hij heeft de wow-factor, van zijn cabine met zachte bekleding en blauwe accenten tot zijn zwevende dak, spitse voorkant en lichtblauwe V-vormige grille.

Krijg ondersteuning waar nodig

Het systeem Nissan ProPILOT zorgt voor u als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, afremmen of te stoppen. Het stuurt uw wagen naar het midden van de rijbaan en houdt de dode hoeken in de gaten.

Maak een testrit en overtuig uzelf

Wij zijn alvast overtuigd van de premium Nissan-kwaliteit. We verwelkomen u graag in onze showroom te Sint-Gillis-Waas voor een uitgebreidere kennismaking, een lekkere tas koffie en bijhorende testrit.

Ons aanbod stockwagens NISSAN LEAF

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud