De Nieuwe Nissan Leaf: de 100% elektrische gezinsauto!

Nu beschikbaar in de showroom. Proefrit mogelijk! De nieuwe Nissan Leaf is er vanaf € 33.140.

Je krijgt er ook een gratis wallbox bij om thuis op te laden (exclusief installatie).

Waarom kiezen voor 100% elektrisch rijden?

  • Nul uitstoot
  • Lagere gebruikskosten en minder onderhoud
  • Subsidie oplaadbare wagens:
    Tot € 3.500 premie van de Vlaamse overheid voor particulieren en zelfstandigen. De premie is net verhoogd. Alle info hier

KOM OVERAL OP EEN SPECTACULAIRE MANIER

Met de nieuwe Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken.

HET GEEFT EEN ONVERWACHTE KICK

100% elektrische aandrijving betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Het innovatieve e-Pedal maakt het nog leuker, want daarmee kunt u versnellen en remmen met slechts één pedaal. Terwijl u stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km brengt uw auto u verder dan ooit.

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING. EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD.

De Nieuwe Nissan LEAF is het icoon van Intelligent Mobility. Bereid u voor op een nieuwe relatie tussen uzelf en uw auto. Probeer u eens voorstellen hoe het is om te rijden met slechts één pedaal, het unieke gevoel van versnellen en remmen met één soepele beweging. Of hoe het is om een aantal bestuurderstaken aan uw auto over te dragen, zodat u kunt genieten van een relaxter ritje. Kenmerken als e-Pedal, ProPILOT, ProPILOT Park, Nissan Intelligent noodremsysteem met voetgangersdetectie, Nissan Intelligente rijbaanassistent en meer, de Nieuwe Nissan LEAF maakt het allemaal waar.

* Het rijbereik tot 378 km o.b.v. NEDC-cyclus is geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en airconditioning.

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud