maxus t90 elektrische pickup

MAXUS T90 100% ELEKTRISCHE PICKUP

Economie en ecologie gaan zeker samen: Maxus neemt het voortouw met 100% elektrische, wendbare, ruime en praktische pickups. Deze pickups zijn heel een heel verstandige investering: ze zijn immers onderhoudsvriendelijk en hebben een heel goede TCO, minstens vergelijkbaar met pickups op brandstof. Geen CO² uitstoot, geen fossiele brandstoffen, en een stille motor.

FISCAAL INTERESSANT

Een 100% elektrische wagen is fiscaal zeer interessant: je betaalt geen BIV, en geen wegentaks, en zowel de wagen als de elektriciteit zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Tussen 2023 en 2026 wordt trouwens de fiscale aftrekbaarheid van niet-elektrsiche wagens afgebouwd.

GARANTIE OP JE ELEKTRISCHE PICKUP

Op je nieuwe Maxus krijg je maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de batterij.

MAXUS IN HET WAASLAND

Je kan een Maxus gewoon aankopen, of leasen: alle maandelijkse kosten inbegrepen, aan één vast bedrag. Garage De Witte is sinds 2022 verdeler voor Maxus voor het Waasland. Zo bedienen we bedrijven, zelfstandigen en overheden uit de regio Waasland en de haven van Antwerpen, die hun wagenpark groener willen maken.

maxus t90 elektrische pickup

Maxus T90

Tot 330 km rijbereik
1000 KG trekvermogen
5 jaar garantie**
*volgens de WLTP stadscyclus **(bumper to bumper en max. 100.000 km)

MAXUS BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Ons aanbod stockwagens MAXUS

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud
Privacybeleid Cookiebeleid Algemene voorwaarden