Ligier en Microcar brommobielen
Ligier en Microcar brommobielen

LIGIER & MICROCAR BROMMOBIEL OF AUTO ZONDER AUTORIJBEWIJS

Een brom wat? Een brommobiel. Een auto die beperkt is in snelheid (tot 45/u), maar waar je kan mee rijden zonder autorijbewijs: uitermate geschikt voor de oudere generatie, of gewoon als tweede auto voor korte afstanden. 16 tot 18 jarigen mogen hier ook al mee rijden.

Een brommobiel heeft tal van voordelen: geen wegentaksen, geen autokeuring, een ruime koffer en makkelijk parkeren. Een brommobiel zit ook veel comfortabeler en droger dan een scooter, fieTs of het openbaar vervoer;

Vanaf nu ook verkrijgbaar bij Garage De Witte als verdeler voor het Waasland.

We verdelen de modellen van Ligier en van Microcar. Dit zijn stuk voor stuk mooie wagentjes die heel goed uitgerust zijn: opties als achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, airco, lederen bekleding en meer.

Kom eens een proefrit maken en overtuig jezelf!

Binnenkort lanceert Ligier de Myli, de elektrische brommobiel. Beschikbaar voorjaar 2023, ook bij Garage De Witte.

100% elektrisch | Duurzame mobiliteitsoplossing | Laden bij een laadpaal óf het normale stopcontact | Geen uitstoot | Perfect stille rit | Voorzien van alle modern comfort, voor 2 personen, en met een ruime koffer

Ligier JS 50

De Ligier JS50C bewijst dat een mooi design en comfortabel rijgedrag goed samengaan. Deze brommobiel is eigentijds en sportief, met een lage tildrempel, hoge zit en rijke uitrusting. Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs. Ben je geboren voor 14 februari 1961? Dan heb je helemaal geen rijbewijs nodig! Binnen en buiten de bebouwde kom, maximaal 45 kilometer per uur.

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Sport & Sport Ultimate
V.a. € 14.990 - private lease mogelijk

Ligier JS 60

De SUV onder de brommobielen

Deze nieuwkomer in het gamma van Ligier is dé premium SUV onder de brommobielen. Hoge zit, lage tildrempel, riante uitrusting. Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs (personen geboren voor 14 februari 1961 hebben geen rjibewijs nodig). Met een snelheid tot 45 kilometer per uur, binnen en buiten de bebouwde kom.

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Chic & Sport Ultimate
Vanaf € 17.995 - private lease mogelijk

Microcar Due

De slimme stadswagen

deze beschikt over grote deuren die makkelijk toegang bieden. Alles onder handbereik op het dashboard. Een uitrusting waarbij het je aan niets ontbreekt. En deze heeft kleinste draaicirkel in zijn klasse. De Microcar Dué is de stadsauto die alles heeft! Je kan hier gewoon mee rijden met een autorijbewijs of AM-rijbewijs (personen geboren voor 14 februari 1961 hebben geen rjibewijs nodig).

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 2 versies: Initial & Must
Vanaf € 9.995 - private lease mogelijk

Microcar M.GO

De praktische SUV

Stap in de Microcar M.Go en ervaar het direct: zijn ongekende ruimte. Niet alleen in het interieur, waar zelfs de langste benen een prima zitplek vinden, maar ook de laadruimte. De grootste in zijn klasse, gecombineerd met de lage laadvloer: boodschappen, zelfs een rollator of rolstoel, alles kan mee! Tot 45 km/h heerlijk rijden met uw AM- of autorijbewijs of als u geboren bent voor 14 februari 1961 rij je zelfs zonder rijbewijs.

Geen autobelasting, wegentaks en jaarlijkse autokeuring
Beschikbaar in 3 versies: Initial, Must & Go
Vanaf € 10.995 - private lease mogelijk


LIGIER OF MICROCAR BESTELLEN OF MEER INFO? Contacteer ons op 03/707.09.36 of op verkoop@garagedewitte.be, of kom gewoon even langs!

Prijzen en uitvoeringen steeds onder voorbehoud van drukfouten, of van veranderingen bij de invoerder. Deze gegevens zijn incicatief, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud